YALOVA / TERMAL - Termal İmam Hatip Ortaokulu

May

TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ TERMAL ORTAOKULU'NDA 8 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ YÖNETİCİ,İDARECİ,ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ VE VELİLERİN KATILIMIYLA YAPILDI.

Nis

TERMAL ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA İDARECİ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMLARIYLA BÖBREKLERİMİ SEVİYORUM SAĞLIKLI YAŞIYORUM SEMİNERİ VERİLDİ.

Nis

OKULUMUZDA YERİNDE VE YETERİNCE TEKNOLOJİ KULLANIMI SEMİNERİ YAPILDI.

Nis

GELECEĞİN DENİZCİLERİ SEMİNERİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA  TERMAL ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ TERMAL İLÇE KAYMAKAMI,TERMAL BELEDİYE BAŞKANI,TERMAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE TERMAL İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ,TERMAL ORTAOKULU İDARECİ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMLARIYLA TERMAL ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA KUTLANDI.

Şbt

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında okulumuzda İngilizce Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Ock

OKULUMUZDA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TECRÜBE PAYLAŞIM SAATİNDE GENEL TRAFİK KURALLARI EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ock

OKULUMUZDA YETENEK PAYLAŞIMI SAATİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE İTFAİYE PERSONELİ TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ.

Ock

TERMAL ORTAOKULU VE TERMAL İMAMHATİP ORTAOKULU SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI 17 OCAK TARİHİNDE İDARE,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMIYLA KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Ock

Termal Ortaokulu 7A sınıfı öğrencimiz Eymen Ersel İnan Tekvando Turnuvasında İl 3.sü oldu .

Ock

Termal İmamhatip Ortaokulu öğrencilerimize tabiat eğitimi verildi.

Ara

Dilimiz Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Tasarım Yarışmasında  Termal İmamhatip  Ortaokulu 6a sınıfı öğrencisi Ayşe Hanne Yalçın ilçede 1. olmuştur.Başarılarının devamını dileriz.Ayrıca proje kapsamında En İyi Cümle Afiş Yarışmasında Büşranur Yılmaz ilçede ikinci olmuştur.Başarılar dileriz.

Ara

Termal İmamhatip Ortaokulu Hadis Yarışması 20 Aralık Çarşamba Günü Termal İmamhatip Ortaokulu Konferans Salonunda idareci,öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.Yarışmada 5. ve 6.sınıf seviyelerinde Büşra Nur Yılmaz birinci Zümra Önder ikinci olurken;7. ve 8.sınıf seviyelerinde Esma Su Beşik 1.olmuştur.

Ara

Termal İmamhatip Ortaokulu Konferans Salonunda,Termal İlçe Müftülüğü tarafından,idareci,öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 20 Aralık Çarşamba günü KUDÜS hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Ara

Cemil Meriç Öykü ve Deneme Yarışmasında Termal İmamhatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencimiz Ayşenur Orhan 3. olmuştur.